Ny nettside for båtfolk

Havna.com er en fornyet nettside for båtfolk på jakt etter gode opplevelser langs hele norskekysten.

Publisert

Nye Havna.com lanseres med båttur langs hele kysten av Norge fra Halden i sør til Kirkenes i nord. Turen starter mandag 16. april og vil ta en måned, og det skal sendes livestreaming fra båten underveis. Redaksjonssjef Magne Klann i Havna.com er skipper på båten, og vil gjøre videointervjuer med folk langs kysten.

–    Vi har laget en nettside for folk som vil på tur langs kysten. På nettsiden kan man søke opp informasjon om mer enn 850 gjestehavner og over 300 naturhavner, og få tips og råd til båtturen, forteller Klann.

Se havna.com her

Utgiver av Havna.com er Norsk Maritimt Forlag A/S, som utgir magasinene Båtliv, SEILmagasinet, Seilas og Båtguiden, og har spesialisert seg på publikasjoner for båtfolk.

Sjøkart

–    I nye havna.com har vi samlet innhold fra alle våre magasiner samt fra Klanns havnebøker, som tidligere er utgitt av Cappelen Damm. Vi tør påstå at dette er den mest komplette informasjonstjenesten på nett for folk som kjører eller seiler med båt langs kysten av Norge, forteller forlagssjef Ole Henrik Nissen-Lie.

I gjestehavnsguiden finner leserne nyttig informasjon som dybde, service og kontaktinfo for over 850 gjestehavner langs hele kysten. Her finner de også mer enn 300 naturhavner som er kartlagt av forfatter Magne Klann. Havnene er presentert med sjøkart, informasjon, bilder og unike detaljkart.

Redaksjonen i havna.com oppdaterer tjenesten kontinuerlig med nyheter om havner og farvann og turtips. Her er nyheter knyttet til havner og lokal værmelding. Du finner også et artikkelarkiv med reportasjer, turtips og strandhugg, som er skrevet av journalistene i Seilas og Båtliv.

Tokt

–    Nå skal vi filme hele den vakre kysten, og få kystbefolkningen i tale om hva man kan oppleve når man kommer med båt. Vi skal gjøre dette gjennom videointervjuer underveis på turen, og gjennom å oppfordre folk til å dele informasjon og tips og råd med andre båtfolk i facebook-kommentarer knyttet til havnene,sier Klann.

Mandag 16. april kaster han loss på tokt langs hele norskekysten. Båten er en Askeladden P80, som skal testes langs hele kysten, og du kan følge med på toktet på havna.com.

Noen fakta om havna.com:

*Søk i mer enn 850 gjestehavner og over 300 naturhavner

*Havner vises med sjøkart og detaljkart

* Turtips og nyheter om havner og farvann

*Lanseringstokt med livesending langs norskekysten i april-mai

*Utgitt av Norsk Maritimt Forlag A/S, som også utgir Båtliv

Les mer om havna.com her

Powered by Labrador CMS