Ny Maritim-butikk i Vestfold

 Maritim åpner båtutstyrsbutikk på Sem utenfor Tønsberg  i morgen. Båtsalg kan også bli aktuelt.

Publisert

Butikken i Vestfold er en satsning med hensikt å betjene markedet på vestsiden av Oslofjorden mellom de to andre Maritim butikkene (Arendal og Slependen). Maritim Vestfold er lokalisert nær E18 og vil naturlig nok også fokusere på båtutstyrkunder på vei gjennom Vestfold fylke, opplyser daglig leder Øyvind Jørgensen i Maritim.

 

Maritim Vestfold vil tilby kjedens tradisjonelle produkter som innebefatter alt utstyr som trengs til båten inkludert byggevarer til båt. Butikken vil også fokusere på salg til profesjonelle aktører som marinaer, båtbyggere og verft.

I tillegg vil Maritim Vestfold ha et stort utvalg innen seilbåtutstyr og ha Norges eneste Garmin Brand Store, heter det i en pressemelding.

 

Båter

Salg av båter er under vurdering og vil eventuelt innføres som en del av konseptet i Vestfold på et litt senere tidspunkt.

 

Maritim Vestfold – formelt Vestfold Båtutstyr AS – er eiet av Roar Berg Invest AS og Visionaire Consult AS, og er en franchise i Maritim kjeden med hovedkontor i Arendal.

 

 

Maritim Båtutstyr har med butikken utenfor Tønsberg nå seks butikker i Norge og er Norges ledende kjede innen båtutstyr. De andre butikkene er lokalisert i henholdsvis Arendal, Stavanger, Bergen, Slependen og Fredrikstad, i tillegg til nettbutikk.

 

Faglig

Maritim startet i 1984 som en liten lokal aktør i Arendal, med butikk og postordresalg. Etter 10 år var vi størst i Norge innen båtutstyr.

 

 

­– Båt og båtutstyr er blitt et attraktivt tilleggsmarked for de store kjedene som driver i andre bransjer. Nøkkelen til å beholde båtutstyrskundene i faghandelen mener vi er å utvikle gode kjedekonsepter, som kan tilby de mest solgte varene til minst like gode priser som billigbutikkene, og som i tillegg kan gi kundene tilgang til et bredt utvalg av båtutstyr, og kompetente personer som kan gi faglig veiledning, sier Jørgensen.

 

Maritim Vestfold er lokalisert ved midterste avkjøring fra E18 til Tønsberg, i Åshaugveien 10 på Sem, heter det i pressemeldingen.

Båtliv on Facebook

Powered by Labrador CMS