Ny Jeanneau med egen vinkjeller

Jeanneau 14 NC er laget for nordiske forhold og krevende kunder. Lar du deg friste av egen, vinkjeller, vaskerom og suite med eget bad, kan du jo vurdere denne nyheten.

Publisert

Når jeanneau begynte utviklingen av NC serien for tre år siden, stod det nordiske markedet sentralt i konseptutviklingen. Mange valgte derfor å oversette NC med Nordic Consept, men det betyr egentlig New Concept. For å understreke dette hadde også Jeanneau lagt verdenslanseringen av NC11 til Stockholm for tre år siden.

NC14 vil få premiere på Paris Boat Show nå i desember, derfra går den direkte til Düsseldorfmessen i slutten av januar.

Konseptet fra Jeanneau er at NC skal være en erstatning for en hvilken som helst ferieleilighet ved vannet. Å kalle dette konseptet hytte blir nesten litt fornærmende mot designeren. Spesielt gjelder dette layouten som er valgt i denne 45 fot store båten. Her er det mange forskjellige brukersoner, og noe uvanlig for en båt er den kombinerte ”vin og vaskekjelleren” i bakkant av sovelugarene. Sovelugarene er romslige og det er egne bad til hver lugar som begge har god ståhøyde og dusj og med ”Walk inn Closset” om ønskelig.

Dørene ut mot akterdekket kan åpnes i begge retninger, og blir nesten borte ved full åpning. Det gir følelsen av mye uterom under en svalende kveldssol. Møblene ute på akterdekket kan flyttes, og man kan tilpasse dette bruken du er ute etter.


Lengde: 13,73 m (45'0 fot)

Bredde: 4,10 m

Dybde: 1,07 m

Vekt: 10 500 kg

Drivstoff: 2 X 450 L

Vanntank: 2 X 206 L

Sovekabiner: 2

Sengeplasser: 6

Motor: Volvo IPS 400 D4 - 300CV/HP

Jeanneau Design / Garroni Design

Powered by Labrador CMS