Bli abonnent Nyhetsbrev Annonser hos oss
Ny importør for Nord Star
Ny importør for Nord Star

Ny importør for Nord Star

FG Racing har fra før Minor i portofølgen, og nå har de også fått Nord Star.

Publisert

I folkemunne kalles de gjerne targa-båter. Nord Star og Minor er blant disse båtene som er bygd for å takle litt hardere dager på sjøen, men konkurrentene i dette markedet har også etter hvert blitt mange. De finske Nord Star-båtene har allerede har en lang historie på det norske markedet, og nå er det FG Racings med lokaliteter i Naustdal og i Oslo som har overtatt rettighetene til salget.

- Vi har mer enn hundre solgte båter i 2012 og nesten hundre solgte båter i 2013, forteller en optimistisk Frode Gamlestøl som er daglig leder i FG Racing. Sammen med forretningspartner Svend Erik Lilleby satser han på å selge mange Nord Star-båter i det norske markedet. Nord Star produserer båter fra 24 til 40 fot.

- Samarbeidet med FG Racing/ Nord Star Båt AS er veldig viktig for oss. Vi ønsket å forbedre vårt salg i Norge og har med FG Racing alle forutsetninger til dette takket være deres posisjon og sin erfaring med bransjen. Vi er veldig glade for å få jobbe med et annet familieselskap som også har langsiktige planer og sammekampglød som vi har, sier eier Olli Lindkvist av Linex-Boat Oy i en pressemelding.