Ny Fairline solgt på tegningen

Fairline Targa 44 Gran Turismo presenteres nå for første gang på Southampton Boat Show, men den ene som kommer til Norge er for lengst solgt.

Publisert

– Vi kunne lett solgt to-tre båter til, sier Trond Sundal i Fairline Norge. Han forteller til Båtliv at den nye båten ble solgt på bare tegningen.

Fairline Targa 44 Gran Turismo er spesialtilpasset Volvo Pentas IPS.system, men blir også den minste Gran Turismo fra Fairline. Med to Volvo Penta IPS500 D6-370 EVC Diesel (2x370 hk), forventes det en hastihet på 33 knop, og det forventes 35 knop med IPS 600 (2x435 hk).

– Dette er en båt som er lett å manøvrere, takket være joystick-systemet til IPS som båten er optimalisert for, sier Bryan Jones i Fairline.

Båten skal ha mer enn kjøreegenskaper, den er også lukseriøs og inneholder masse design. Blant annet nevner produsenten ekstra god sengeplass i lukseriøse kabiner, et stort baderom med tilgang fra salongen, ekstra stor badeplatform om det frister med en morgendukkert og selvfølgeig en solseng.

Prisen for denne herligheten er seks millioner kroner i Norge, men er du på kjøperen får du den ikke med det første. Du må vente på din tur.

Fairline Targa 44 Gran Turismo

Lengde: 13,68 meter

Bredde: 4,01 meter

Vekt: 11,300kg

Drivstofftank: 996 liter

www.fairline.no

Powered by Labrador CMS