Ny eierkonstellasjon i norske Bavaria
Ny eierkonstellasjon i norske Bavaria

Ny eierkonstellasjon i norske Bavaria

Lunde  Båt og Motor er overtatt av Lars Erik Solvang, og det nye selskapet skal hete Bavaria Motorbåt Norge A/S.

Publisert

Ny eierkonstellasjon bak Bavaria importen til Norge. Medeier og daglig leder av Bavaria motorbåt importøren Lunde Båt Motor AS, Lars-Erik Solvang, har i juli 2012 gjennomført kjøp av resterende aksjer fra tidligere 50% medeier May Len Stensaker. Selskapet skifter navn til Bavaria Motorbåt Norge AS. All drift, ansatte og anlegget i Leangbukta Maritime Senter vil fortsette som før.

-Etter å ha drevet bedriften i over 10 år er det hyggelig å kunne inneha fullt eierskap. Båtbransjen er inne i en omstillingsfase, og det er spennende utfordringer fremover. Bavaria er i en fantastisk utvikling og jeg er imponert over produktene som er lansert og nye som er på vei, sier Lars-Erik Solvang.

Bavaria har presentert en rekke nye motorbåter de siste par årene og har i dag en komplett SPORT serie med modeller fra 28 til 43 fot. Denne høsten lanseres også den nye VIRTESS serien. Lukkede båter som leveres både i Flybridge og Coupe versjoner.

-Vi opplever en sterk etterspørsel etter de nye modellene våre. Med 40 solgte nye Bavaria motorbåter første halvår 2012 har vi oppnådd vårt beste salgsresultat siden 2008, sier Lars-Erik Solvang.

Lunde Båt AS vil fortsette som før, med May Len Stensaker som eier og daglig leder. Lunde Båt AS har vært importør av Bavaria seilbåt siden 1994 og har solgt over 2000 seilbåter i Norge. De vil fortsette med alt fokus på BAvaria-seilbåter, i tillegg representerer de også Dufour og Grand Soleil seilbåter.

Bavaria Motorbåt Norge stiller med alle modeller på Båter i sjøen 2012. Båtene vil senere bli permanent utstilt i Leangbukta Maritime Senter, hvor også den nye VIRTESS 420 Flybridge blir lansert medio oktober.

Powered by Labrador CMS