Ny Beneteau Antares 7,80

Beneteau Antares 7,80 er egentlig en nyopp-pusset utgave av gamle 7,50. Nytt interiør, og flere eksteriørdetaljer gjør at den nå lanseres som Antares 7,80.

Publisert

Båten er priset for å selge i bøtter og spann. For rundt 500 000 får du komplett båt med 150 hk firetakts suzuki på hekken. Båten er mer enn stor nok til en behagelig weekendtur, eller som luksuriøs fiskebåt.

Benteau 7,80 Antares er blant annet innredet med en romslig dobbeltseng i baugen (2,20 m X 1,20 m), separat toalettrom med sjøvanns- toalett og septikktank. Oppe i salongen er det U-sittegruppe med plass til 4-5 personer som kan gjøres om til seng (2 m x 1,27 m).

Førerplassen har meget god sikt og under førestolen finnes også et kompakt kjøkken med kokeapparat, vask og kjøleskap.

Det er store vinduer med ventilasjonsmuligheter og stor skyveluke i taket som slipper sol og luft inn når det er behov for det. Frontruta er blitt il et stykke glass, og de trdelte dørene fra salongen og ut til akterdekket skal gjøre det lettere å bevege seg om bord. Uteplassen er fleksibel og selvlensende. Her kan man velge om man vil legge vekt på fiske og andre aktiviteter, eller om man vil ha en sosial sittegruppe.

Styrhuset er asymetrisk plassert, det gir bedre gangvei på ene siden frem til fordekket.

Anbefalt motorvalg vil være Suzuki DF150 TX som vil gi en toppfart over 30 knop. Badeplattformene kan foldes ned for å gjøre adkomsten til motoren lettere.

Standard:    Badetrapp, Batteriboks m/hovedstrøm, Bensintank - Fastmontert, Cabin m/lys, Lanterneføring, Putesett, Rekker, Selvlensende, Vask med trykkvann, Vindusvisker.

Ekstrautstyr:    Brannslukker, kalesje, portapotti og kokeapparat.

Lengde: 7,23 m - 23’9’’

Bredde: 2,78 m - 9’1’’

Vekt: 1785 kg (uten motor)

Dyptgående: 0,60 m

Tank: 200 L

Vanntank: 100 L

Max motor: 150 HP

CE: C8/D8

Powered by Labrador CMS