Ny Bavaria 34 Sport allerede lansert
Ny Bavaria 34 Sport allerede lansert

Ny Bavaria 34 Sport allerede lansert

Ikke før har de presenteret tegningene på sin nye 43 foter med hardtop, så verdenslanserer de en 34 foter. Hos Bavaria går det på samlebånd om dagen.

Publisert

Det gjelder å henge med i svingene når det gjelder Bavarias utviklingsarbeide om dagen. For der i gården går båtutviklingen på samlebånd. 34 sport ble verdenslansert under Interboot utstillingen i Tyskland i helgen.

-Denne utgaven har vi ventet på, og vi har allerede 8 båter i bestilling og forhåndsolgt fire, sier Lars-Erik Solvang i Lunde Båt og Motor. På grunn av at denne kan leveres med singelinnstallasjon D6 370 eller 435 hk vil den passe det norske markedet perfekt. I tillegg vil den få to lukkede sovelugarer med bra størrelse, i følge Solvang.

Den nye ”BMW-linjen” består nå av en 28 foter (Sport åpen targa båt), en 34 foter Sport, 38 foter i både Sport og Hardtop utgave, 46 Deep Blue i både sport og hardtoputgave, og sist men ikke minst den planlagte 43 foteren hvor den norske importøren har vært med på utviklingen av båten. Også denne 34 foteren vil bli tilgjengelig med HT fra neste år av, i følge Bavaria.
 


-SPORT-serien er en utvikling av vår forrige motorbåt linje, men med et enda klarerer fokus på mer gjennomtenkte romløsninger og mer omfangsrike og vakre
proporsjoner ", sa Bavaraias nye direktør Dr. Jens Ludmann under avdukingen.

Fortsatt snakker vi om meget godt prisede båter. Bavaria oppgir en europris på 112.000 for 34 foteren, og med lav kurs vil dette kunne gi den norske forhandleren et godt utgangspunkt for å skape nok en prisvinner i markedet.

Powered by Labrador CMS