Bli abonnent Nyhetsbrev Annonser hos oss

Ny 37 foter fra Marex

Nyheten Marex 375 lanseres høsten 2014.

Publisert

I en pressemeøding fra Marex heter det:

Den nye Marex 375 er basert på samme designuttrykk som den prisbelønnte Marex 370 ACC . Marex har ønsket å utvikle en båt for ferie og familie, hvor grunntanken har vært å fokusere på plass over dekk.. Det er gjort plass til to store sittegrupper,en innenfor skyvedøren og en utenfor samt et stort pantry oppe..Sittegruppen ute kan ryddes vekk eller det kan bygges løsninger etter ønske. Hovedvekten er lagt på at dagens kunder ønsker å oppholde seg oppe uten sittegruppe under dekk.

Man har også forsøkt å gi båten en skipsfølelse i utformingen av baugen og nedsenkede dollbord. Sjøegenskapene på Marex 375 vil bli like gode som på 370 ACC. Det er ett lett planende skrog, bygget for singel eller dobbel-motor på drev eller aksel.

Under dekk

Under dekk vil den ha to store doble lugarer. I den romslige master forkabinen vil det bli full stå høyde, og en stor dobbel køye og masse av skapplass. I den senterplasserte doble midtkabinen vil det også være godt med plass Toalettet og dusjrom vil være plasser mellom begge kabinene. Alle kabinene vil få generøst med lys gjennom innfelte sidevinduene.

Sittegruppene

375 vil også ha to store sittegrupper, med sitteplass til ca 6 personer i hver sitte gruppe.

Den fremre delen av sofaen kan vippes bakover slik at man får to sitteplasser i kjøreretningen. Vi har integrert en barstolløsning ved det ene bordet som spesielt kokken vil sette pris på. Pantryet er plassert ute, da svært mange av våre kunder ikke liker å lage mat under dekk. Byssa vil inneholde et stor 130 l kjøleskap og en 35 liters fryser pluss en ovn som standard. Stekeovn og kokeapparat vil være på gass. Byssa vil ha en mengde skuffer og skap for oppbevaring av alt kjøkken utstyr og mer. Sittegruppen ute kan enkelt gjøres om til en fantastiske stor solseng på flotte dager. Med to store sittegrupper i båten, har man luksusen med å velge hvor man vil sitte i henhold til være og vind.

Førerplassen

Båten vil bli utstyrt med singel og doble drev. Styrekonsollen på 375 vil ha en ergonomisk utformet og ukomplisert dashbord, uten for mange instrumenter, men plass til en stor plotter.

Dollbordet og badeplattformen

Marex har laget det lett å bevege seg rundt på båten pga de brede nedsenkende dollbordene og egen passage fra badeplattformen rett inn i cockpiten. På badeplattform har vi laget en sittebenk og lagringsplass for fendere og annet utstyr.

Kalesjen

Marex jobber kontinuerlig med å komme frem med smarte nye kalesje løsninger, når vi lanserer en ny modell. Over cockpiten vil båten få en stor skyvetakluke. Over akterdekket på 375 har vi skyvetak med presenning som på vår siste 37 foter, men vi har igjen tenkt nytt og praktisk.

Tekniske spesifikasjoner

Skrogtype: Planende

Bredde: 3.55 m

Lengde: 12 m

Dypgående: 0.97 m

CE Kategori: B

Køyer: 2 + 2 (3)

Sitteplasser: 14

Design: Marex