Nostalgisk regntøy på båtmesse
Nostalgisk regntøy på båtmesse

Nostalgisk regntøy på båtmesse

Blant de moderne seiltøy-produsentene på båtmessen i Gøteborg stakk oljeklærne fra Aalesund av med showet.

Publisert

FORTSATT PÅ MOTE: Aalsunds oljehyre med egen stand.Foto: Henrich Nissen-Lie.

Det var bare lukten av harsk olje som manglet ved disse praktfulle nostalgiske, norske sjøklærene fra Aalesund Oljekledefabrikk AS som vi fant på båtmessen i Gøteborg denne uken. Produktene er utviklet med tanke på folk som oppholder seg utendørs over langt tid og som trenger tøy som beskytter både mot kulde og regn.

Oljehyret er 100 prosent vanntett, har  rustfrie knapper, ekstra sterk søm  og er ekstra olje/-kuldebestandig. I tillegg er det  mykt og bevegelig, slik at komforten også ivaretas.

Redaksjonen har fått tilbakemeldinger fra seilere og båtfolk som har brukt Aalesunds Oljekleder under båtturer og regatter, og som mener at disse plaggene fungerer bedre enn flere av det moderne seilmerketøyet de har testet før.

I tillegg til de klassiske oljehyret i sterke farger leverer Ålesund-firmaet også annet fritidsregntøy og fleecejakker.

Fikk designpris

Den 11. mars i 2009 mottok tradisjonsrike Aalesund Oljekledefabrikk AS kvalitetsstempelet «Merket for god design» fra Norsk Designråd. Detet fikkde for  for regndressen Workplus. Workplus regndress er produktutviklet, produsert og markedsført av Aalesund Oljekledefabrikk AS og designet av Studio Håvold.

Aalesund Oljekledefabrikk AS beskriver seg selv som er en moderne bedrift med tradisjoner som forener nytenkning og erfaring.

De siste årene har bedriften satset bevisst på produktutvikling av regn- og arbeidstøy for kvalitetskrevende, profesjonelle brukere.

Workplus regndress er en del av en total kolleksjon utviklet for håndverkere.

Powered by Labrador CMS