ANNONSØRINNHOLD FRA FLYT MARINE

Northmaster 685 Cruiser.

Trygg og innholdsrik daycruiser

For under 500 000 kroner kan du få Northmaster 685 Cruiser – en velutstyrt og moderne daycruiser med stor kabin.

Northmaster 685 Cruiser er 23 fot og leveres med motor fra 115 til 200 hk. Båten er utviklet for nordiske forhold og har det meste som trengs for en lang dag på fjorden.

Northmaster 685 Cruiser.
Northmaster 685 Cruiser.

Det gode liv

Daycruiseren har en innholdsrik cockpit hvor sittegruppen raskt kan omgjøres til en solseng. Båten tilbyr sitteplass til syv. Det er enkel tilgang til badeplattform som gjør vannsport og badelivet enkelt. Det er muligheter for dusj på hekken og kjøleskuff.

Et enkelt pantry er det også laget plass for, om det er ønske om å lage mat på tur. Plotter og putesett leveres som standard.

Under dekk er det en lang og bred køye hvor det fint sover tre personer. Her er det også plass til et utskyvbart toalett, enten kjemisk eller pumpedo med septik.

Northmaster 685 Cruiser.
Northmaster 685 Cruiser.

Om været ikke blir som ønsket, gir vindskjermen god beskyttelse, og det gjør også kalesjen, som med noen håndgrep raskt kan settes opp.

Northmaster 685 Cruiser.

Lettdrevet skrog

Northmaster 685 Cruiser har et moderne skrog med steps. Disse reduserer skrogets motstand gjennom vannet, som gir høyere fart og lavere drivstoff-forbruk. Skrogformen gir en myk gange i sjøen.

Northmaster 685 Cruiser.

Verftet har benyttet avansert vakuumteknologi i skroget som gir et sterkere og lettere laminat. Dette bidrar også til redusert kraftbehov, og det gjør at båten fungerer bra med 115 hester fra Honda. Med denne motoren koster 23-foteren fra 472 000 kroner. De fleste har valgt en 150-hester med pris rett under 500 000 kroner.

Les mer om Northmaster 685 Cruiser her.

Northmaster 685 Cruiser.