Norsktilpasset RIB-serie for liten og stor

Nordic Line er en ny RIB-serie tilpasset for det norske markedet og alle aldersgrupper. Se den nye serien som skal være for alle alderesklasser.

Publisert

Med RIB for liten og for stor entrer Holmen Marine i samarbeid med Silver Marine og Helly Hansen Pro en ny RIB-serie på det norske markedet. Båtene får sin verdenspremiere på Boot Düsseldorf i slutten av januar.

Den nye RIB-serien Nordic Line vises for første gang under Boot Düsseldorf som arrangeres fra 23. til 31. januar.

Captain 360B er spesielt tiltenkt yngre båtbrukere i alderen fra 13 til 18 år. Er det ønskelig med en litt større båt lanserer produsenten også Captain 420B. Alle disse skal er små RIB-er som skal ha en moderne design og mange detaljer, som targabøyle og krok for vannsport.

Nordic Line har også tenkt for de enda mindre båtbrukerne. Barn og yngre tenåringer får alternaivene Angel RIB 300 og 330. Begge med en enkel konsoll og sitteplass for to personer. I tillegg lanseres oppblåsbare gummibåter med kjøl og dekkplater i tre eller aluminium. Nemo blir i størrelsen fra 240 til 330 centimeter.

Men også voksne båtbrukere er tatt med i den nye serien. Phoenix 530, 580 og 550 er deres største selvlensende RIB-er. Disse skal ha en V-bunn som gir gode sjøegenskaper. Produsenten velger å kalle Phoenix-serien for familie-RIB.