Norskprodusert gassalarm
Norskprodusert gassalarm

Norskprodusert gassalarm

Norske Power Controls AS lanserer  en gassalarm med en rekke tilleggsfunksjoner.

Publisert

NX-5 er et personlig sikkerhetssystem, spesialdesignet for blant annet større fritidsbåter.

I en pressemelding skriver produsenten at til nå har gassdetektor for propan, butan, CO, CO2, bensindamp og branngasser vært forholdsvis dyre systemer, forbeholdt det industrielle markedet. Med dette nye produktet skal gassalarmen bli tilgjengelig for en pris som tilsvarer en standard innbruddsalarm.

I tillegg har gassalarmen tilkobling for trådløs bevegelsesdetektor, styring av utendørslys, tilkobling for GSM sender med og uten GPS, elektriske stengeventiler for gass.

Gassalarmen varsler gasstyper som propan/nutan, metan (Naturgass), hydrogen, karbon-monoksyd (C0), ammoniakk, karbon-dioksyd (CO2), eter, etanol, isobutan, aceton, toluen, hexan og benzen. Gassalarmen har 18 forskjellige inn- og utganger, kombinert utgang ved alarm for alle typer gasser og separat utgang for propan/butan-alarm.

Av tilleggsutsyr som nevnes i pressemeldingen er ekstra inn/utvendige alarmsirener, gassdetektorer, utvendig bevegelsedetektorer, utvendig flomlys, SOS-knapp, elektrisk stengeventil for gass/drivstoff, dør-, vindu- og luke- sensorer, og innvendige innbruddsdetektorer. NX-5 kan også utstyres med enhet for kontroll av trådløse detektorer. Trådløse detektorer for vindu, dører, luker, og innvendig bevegelse kan tilknyttes denne.

Powered by Labrador CMS