Norsk oppfinnelse nominert til ”årets nyhet” i Stockholm

Førresfjordbedriften Wee Marine AS sitt nyutviklede bryggesystem ble nominert til prisen årets nyhet under båtmessen i Stockholm.

Publisert

Det er i første rekke Wee Marines helautomatiske fortøyningssystem, AutoMooring, som får mest oppmerksomhet. Norska Marin System, som er Wee Marines importør til Sverige, står som kandidat og har blitt vurdert blant de aller mest spennende nykommerne på det svenske maritime markedet.

 

– Det tar som regel tid for norske merkevarer å etablere seg i Sverige, så denne pangstarten er velkommen, sier bryggeutvikler og Wee Marine-gründer, Åge Wee.

 

– Vi er svært fornøyde med mottagelsen. I tillegg til messejuryen har mange bryggeinvestorer meldt sin interesse etter bare noen timer på messa, så dette blir åpenbart vurdert som noe nytt og spennende, forteller daglig leder hos importøren Norska Marin System, Mattias Wuori.

 

Vinneren av konkurransen stemmes frem av besøkerne på Stockholmsmessa, og vil bli presentert førstkommende helg før messeavslutning søndag 11. mars. Det ventes godt over 100 000 besøkende på årets messe.

 

 

Powered by Labrador CMS