Norsk nyhet fra Italia

Atlantis 35 er en verdensnyhet på Båter i Sjøen, og Bjørn Vidar Lund i Italmarin har vært med å designe sportscruiseren.

Publisert

–    Denne kommer til å gi Windy Khamsin real konkurranse, sier Lund til Båtliv i det han viser fram nyheten, som soler seg ved brygga på Båter i Sjøen. Sjefen på Italmarin og hans medarbeidere er i full gang med å gjøre klare båtene for publikumsåpning torsdag.

Lund har selv deltatt i prosjektgruppen som har utviklet den italienske sportscruiseren på 35 fot. Atlantis 35 ligger med hekken til brygga, og viser en stor og åpen cockpit med salong på styrbord og grill og solseng på babord.

Førerplassen er sporty. Over cockpiten er det targabøyle, og kalesje kan raskt rigges forover og akterover når regnværet kommer. Et stort salongbord i massivt teak fremhever båtens maskuline eleganse.

Under dekk er det salong, bysse og to lugarer. Båtliv fikk dessverre ikke tatt bilder av interiøret fordi det ikke var ryddet klart dagen før messa åpnet.

Fordekket er stort og bredt med godt antisklibelegg og lett tilgjengelig via gode dollbord forbi vindskjermen foran cockpit.

Med to D4-motorer fra Volvc Penta koster båten 2,5 millioner kroner, ifølge folkene i Italmarin.

Powered by Labrador CMS