Norsk nyhet fenger

Marex melder om stor interesse for sin 320 Aft Cabin, som lanseres I 2012.

Publisert

– Vi har fått enorm interesse på vår nye 320 Aft cabin cruiser som skal lanseres i 2012. Båten skal produseres på det norske verftet i Arendal. Denne kommer til å bli en del rimeligere enn storesøsteren 370 Aft cabin Cruiser, og vi håper på at den kommer til å bli den nye folkebåten. Det er helt klart at akterkabinbåter er en ny trend i markedet, og Marex vet at  konseptet er allerede er blåkopiert av en finsk båt produsent, forteller Thomas Aalrud i Marex til Båtliv.

De modellen som selger best om dagen hos Marex er 350 Cabriolet Cruiser og 370 Aft cabin Cruiser, forteller Aalrud.

 

Litauen

Marex Gruppen omsatte totalt for 76 millioner kroner i 2011, og ikke 42 millioner kroner, slik det står skrevet i Båtliv 8 i år. Omsetningen ved anlegget i Norge var på 42 millioner kroner i fjor. I tillegg kom omsetningen på 34,3 millioner i Litauen. Det er imidlertid i Litauen at mesteparten av samlet driftsresultat på 2,3 millioner kroner genereres.

–  2011 ligger an til å bli ca samme som 2010, litt tidelig å si, da vi ikke er i mål ennå, forteller Thomas Aalrud til Båtliv.

I Båtliv 8 er det satt fokus på båtbransjen. Båtliv 8 er i salg i bladkioser og på bensinstasjoner nå, eller du kan kjøpe den digitale utgaven her. (Abonnenter kan laste ned den digitale utgaven gratis).

Powered by Labrador CMS