Norsk ledelse i Round Britain

Tre båter fra Norge deltar i Round Britain. Norske LionHead leder nå sammenlagt, mens norske GuttaBoyz ligger på en foreløpig tredjeplass. Norske Sealbay gjør det også bra.

Publisert

På den siste etappen har deltagerne lagt bak seg 113 nautiske mil. Totalt har de lagt bak seg så mye som 624 nautiske mil, fordelt på fire etapper, og LionHead har så langt brukt 8 timer, 50 minutter og 46 sekunder, med 11 minutters forsprang foran neste båt.

Onsdag gikk dagen med på en etappe på gummihjul, fra vestsiden av Skottland til østsiden. I dag, torsdag er det en dag med hvile, før turen går 210 nautiske mil til Edinburgh.

GuttaBoyz og LionHead deltar i Sports/RIB – klasse 3, mens Sealbay deltar i Sports/RIB klasse 4.

Mannskapet på LionHead er Pål Sollie, Henrik Sollie og James Sydenham. Mannskapet på GuttaBoyz er Nick Tollefsen, Ivar Tollefsen og Henning Hexeberg. Mannskapet på Sealbay er Frederik Selvaag og Eirik Jaer.

Det er 24 år siden sist dette løpet ble arrangert. Noen kaller det 1600 miles lange løpet for offshoresportens bestigning av Himalaya. De lengste dagsetappene er på over 200 nautiske mil. Sist det ble arrangert i 1984 vant Fabio Buzzi med White Iveco. Han har meldt seg på igjen, og mange ser nok frem til å konkurrere med legenden.

Følg de norske deltagerne via denne linken. RB3 for tracking av de norske deltagerne Gutta Boyz og LionHead. Velger du RB4 finner du norske Sealbay. Hvis du har problemer med overstående link, bruker du linken under og klikker «Marine Track».

Her kan du følge med på resultater og nyheter, på Round Britain sine offisielle nettsider.

Powered by Labrador CMS