Norsk fortøyningssystem lanseres internasjonalt

Det automatiske fortøyningssystemet til Wee Marine AS lanseres nå utenlands.

Publisert

Pressemelding;

Etter all oppmerksomheten fortøyningssystemet ”AutoMooring” mottok på og etter lanseringen på ”Sjøen for Alle 2011,” ansees produktet interessant også for det store, internasjonale bryggemarkedet.

 

Sverige og Canada først

Wee Marine AS vil innen kort tid slippe sitt bryggesystem på det svenske markedet. Deretter står Canada for tur, denne gang i samarbeid med den kinesiske produsenten.

 

– Responsen har vært utrolig positiv, noe som gir oss stor tro på at dette systemet kan tilfredsstille båtfolk i ulike deler av verden, sier Åge Wee i Wee Marine AS.

 

Han forteller videre at ”AutoMooring” kan tilpasses alle bryggesystemer, noe som gjør den attraktiv for bransjeaktører i andre deler av verden.

– Vi velger å gå internasjonalt fordi systemet passer bra uansett klima, maritime forhold og båtkultur, sier Åge Wee.

 

Enkel fortøyning

”AutoMooring” er et system der fortøyningslinene er montert fast i utriggeren med fjærbelastning, og sklir inn i rammeverket når de ikke er i bruk – mye i likhet med en støvsugerledning.

Dermed ligger alt tauverk godt beskyttet etter at man har sluppet fortøyningen ved avgang. Når du returnerer til båtbrygga er det bare å trekke de fire tauene ut igjen, og båten fortøyes raskt og enkelt i båsen.

Powered by Labrador CMS