Norsk fellessatsing i Düsseldorf

Norboat gjentar i regi av Arena fritidsbåt fjorårets suksess og gjennomfører igjen en felles satsing for norske båtprodusenter på verdens største innendørs båtmesse, Boot 2011.

Publisert

OVER: Hydrolift s-28 er blant båtene du kan se i Düsseldorf. (arkivbilde Båtliv)

Pressemelding:

De norske båtprodusentene som er med på fellessatsingen under Düsseldorf-messen 22.- 30. januar er Windy, Viknes, Marex, Hydrolift og Cipax.

Fellesstanden på Düsseldorf-messen i fjor, ble ifølge Norboat en suksess, og mange av de norske produsentene som var representert meldte om bra salgstall og knyttet kontakter til nye markeder.

Markedet ute i Europa er på vei opp, og det er derfor viktig for de norske produsentene å være tilstede med sine båter her.

Samarbeidet blir i år også gjort gjennom felles logistikkløsninger, innkjøpsbesparelser, erfarings- og kompetanse utveksling. Produsentene vil ha sine stander tett ved siden av hverandre, og markedsføre seg gjennom en felles norsk profilering. 

1600 utstillere

«Boot» er Europas største møteplass for eksport til markeder som Tyskland, Sveits, Østerrike, Frankrike og Benelux landene. Båtmessen består av 17 haller fordelt på 1600 utstillere fra 55 land. En fellessatsing gjør de norske produsentene mer synlige og styrker norsk båtproduksjon for fremtiden.

Norske produsenter er igjen blitt nominert til den prestigefulle European Motoboat of the year. Windy for sin Windy Dubois SR 52 i klassen ”Yacht’er over 50 fot”, og Hydrolift for sin Hydrolift S-28 i klassen ”Motorbåter under 30 fot”. Vinnerne av ”Båtenes Oscar” vil bli annonsert under Boot lørdag 22. januar.

Norske båter

Følgende norske båter vil bli vist på Boot:

Hydrolift: S-28 og Hydrolift C-24R,

Windy: 28 Ghibli, Windy 40 Maestro og Windy 44 Chinook,

Viknes: 880 og Viknes 1030 K3 Jubileum, Cipax Pioner Multi, Pioner Tamaran, Pioner 13, Pioner 8 mini, Steady 320

Marex: 370 aft Cabin Cruiser, 350 Hard Top, 300 Sun Cruiser og  270 Estremo.

Messen hadde i fjor 240 000 besøkende.

 

 

Powered by Labrador CMS