Himmelblåstjerne ble sjøstjerne

Hallvard Holmen alias Roy i Himmelblå kom til sine egne under helgas kystfestival i Brønnøysund. -Roland har draget på damene, jeg på båtene, sa Himmelblå-stjernen.

Publisert

Årets sjøstjerne ble i helga kåret under den store kystfestivalen i Brønnøysund. Dette er en pris som deles ut til en som har fokusert på kysten på Helgeland. Årets vinner ble, ikke så overraskende, Hallvard Holmen som spiller Roy i TV-serien Himmelblå. Han var svært godt fornøyd med seieren.

Roy er skysskar - eller fergemann - på Ylvingen. Han har en liten passasjerbåt, som han frakter passasjerer til og fra fastlandet med. Roy har bodd på øya hele livet, og har aldri vurdert å flytte derfra.

–Ja, dette var deilig. Jeg forventet ikke dette, men skjønte at jeg nok var favoritt når jeg så de andre nominerte, Lena Kristin Ellingsen (Karoline) og Terje Skonseng Naudeer (Roland). Det var godt å slå han Roland. Han har draget på damene, og jeg på båtene, sa Holmen til Brønnøysunds Avis.

Hallvard Holmen vokste opp i Mosjøen, men tilbragte alle somre på familiens hytte i Velfjorden, ikke langt fra området rundt Ylvingen. Han trengte derfor ikke å lære å kjøre båt før opptakene til serien, og han kjenner farvannet ut og inn.

Powered by Labrador CMS