Bli abonnent Nyhetsbrev Annonser hos oss

Prøvekjørt: Nordkapp Noblesse 660

Setter ny standard for daycruisere

Daycruiseren Nordkapp Noblesse 660 er elegant utenpå, flott innvendig og nydelig på sjøen. Den vekker premiumfølelsen, og ble nylig kåret til årets motorbåt i Europa av ledende båtblader.

Publisert

Daycruiseren Nordkapp Noblesse 660 imponerte allerede før den var sjøsatt. Og begeistringen ble ikke mindre da vi fikk prøvekjøre nykommeren. Med en prislapp på 593 000 kroner med 150 hestekrefter Evinrude på hekken, er prisen heller ikke så avskrekkende med tanke på at dette er et premiumprodukt i daycruiserklassen.

Før vi kaster loss med prøvekjøring, skal vi se på interiørløsningene til Nordkapp 660. Ved første øyekast kan den se ut som nok en daycruiser, men mange løsninger gjør at den skiller seg ut i mengden. Ja, den er såpass bra at den nylig har vunnet den gjeve prisen «European Powerboat of the Year 2019». Designeren er som vanlig Espen Thorup, som også står bak de noe rimeligere Sting-modellene fra samme produsent. Nordkapp vant for øvrig også i European Powerboat of the Year i 2014 med Enduro 605, så dette er et norsk varemerke som begynner å hevde seg utenfor norske farvann.

Premiumfølelse

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her