Bli abonnent Nyhetsbrev Annonser hos oss

Nordkapp Avant 605: Erstatter salgssuksess

Bestselgeren til Nordkapp, som har vært Avant 600, er nå erstattet med en bitte litt større båt.

Publisert

Nylig vant skjærgårdsjeepen Nordkapp 605 Enduro den prestisjetunge prisen European Powerboat of the Year. Enduro 605 tok i fjor over for Enduro 600, som også var en salgssuksess for Nordkapp. På båtmessa i Göteborg ble Avant 605 premierevist. Det er det samme skroget som på Enduro 605, men med en annen innredningsløsning. I stedet for dobbeltkonsoll er det en bowrider med heldekkende vindskjerm som skal gi vindbeskyttelse for fem personer. Men også foran konsollen er det sitteplasser, med mulighet for solseng om ønskelig.

Avant-modellen er litt dyrere enn Enduro, men det er likevel ikke mange tusenlappene som skiller. Enduro 605 starter på 298 100 kroner med 90 hestekrefter på hekken, mens Nordkapp Avant 605 starter på 312 500 kroner. Båten er da ferdig stoffet med fortøyningspakke. Vil man opp en motorstørrelse, til 115 hestekrefter, koster båten 335 000 kroner. Legger man til nesten 10 000 kroner ekstra, leveres den med en stor Garmin-plotter, kjøleskuff og en såkalt X-dørk.

– Vi har valgt å gå bort fra teaklaminat til fordel for en helt ny dørk som kalles X-dørk, som er høytrykkslaminat. Den er mer sklisikker, og passer også bedre til til våre innredninger, forteller daglig leder Hans Petter Slang hos Nordkapp Boats.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her