Nord West til topps

Nord West 370 Sport fikk innovasjonsprisen på Scandinavian Boat Show. Bli med Båtliv om bord i verdensnyheten.

Publisert

Stockholm, Sverige

Nord West 370 Sport slo ut Marex 370 ACC og Nimbus 35 Coupé i kampen om tittelen ”Boat Innovation Award 2008” på Scandinavian Boat Show i Stockholm i Sverige. Ifølge juryen fikk Nord West prisen på grunnlag av en lang rekke små innovasjoner som i sum har skapt en flott båt. Nord West er detaljenes mester, heter det i begrunnelsen for utdeling av prisen.

Båtliv har tatt en tur om bord med konstruktøren Benny Martinsson, og viser her bilder av prisvinneren, som hadde verdenspremiere i Stockholm. Nord West 370 Sport bygges på samme skrog som Nord West 370 Sports Top og flybridgebåten Nord West 370.

–    Vi tar steget over i kategorien sportscruisere med denne nyheten. Dermed henvender vi oss til en ny kundegruppe, samtidig som vi beholder kvaliteten på interiør og finnish, sier Martinsson til Båtliv.

Nord West 370 Sport har en stor og åpen cockpit og en gedigen badeplattform. Under dekk er den romslig med elegant bysse på styrbord og sittegruppe på styrbord. Det er to kabiner med dobbeltsenger og et stort bad med dusjkabin. 

Nord West 370 Sport er normalt utstyrt med doble dieselinstallasjoner og kunden kan velge mellom IPS eller hekkaggregat.

For å kunne forlenge båtsesongen og øke bruken her oppe i Norden tilbys derfor Nord West 370 Sports Top. Mer beskyttet fra vær og vind, men med mulighet til å åpne taket elektriskt. Nord West legger til at båten ellers er identisk med 370 Sport, med samme fine driftsøkonomi, egenskaper og karakter.

TEKNISKA DATA

Lengde    11.8 M / 38 FT

Bredde     3.5 M / 11 FT

Dybde      1.2 M / 4 FT

Vekt          9 TON

Kabiner / køyer     2 / 4+2

Se flere motorbåter på batguiden.no - Norges største båtustilling på nett.

Se film av båten her

Powered by Labrador CMS