Nord West-løsning trekker ut

Bobestyrer for Nord West & Najad, som gikk konkurs for en drøy måned siden, tror det kan drøye til slutten av april før det finnes en løsning.

Publisert

Nord West & Najad med Lyse Plastprodukter AB gikk konkurs 26. Februar med 135 ansatte. Bobestyrer Fredrik Tengström hos Vinge i Gøteborg mente at man raskt ville få på plass en ny eier. Slik har det ikke gått.

–    Det finnes flere seriøse interessenter med kapital som har vært hos Nord West & Najad. Det er bra om veftet med sine fine produkter får en sterk eier, sier Tengström til svenske Båtliv.

Han forteller at det er kommet inn flere bud på selskapet. Swedbank, som var hovedforbindelsen til Nord West & Najad , mener imidlertid at budene er for lave.

For tiden drives verftet av bobestyrer. 18 personer er i arbeid med å ferdigstille nybåtproduksjonen samt utlevere båter som har vært i vinteropplag hos Nord West & Najad. Det skal være skiftesamling i Uddevalla tingsrett 12. April, skriver svenske Båtliv på nett.

Motorbåtprodusenten Nord West kjøpte for ca et år siden seilbåtprodusenten Najad og dannet et stort verft for fritidsbåtproduksjon på Henån på Ourst i Sverige.

Powered by Labrador CMS