Nimbus på flyttefot
Nimbus på flyttefot

Nimbus på flyttefot

Nimbus ønsker å satse på Stockholms skjærgård. En 800 kvadrat stor utstillingshall skal fronte merket på østkysten.

Publisert

En av Skandinavias ledende båtprodusenter Nimbus satser nå fullt og helt på sin nye store permannente utstillingshall på Lidingö utenfor Stockholm. Den nye utstillingshallen er på 800 kvadratmeter, og det er første gang Nimbus viser hele modellutvalget utenfor Gøteborg.

- På tre år forventer vi å doble vår markedsandel i segmentet for store yachter i Stockholm, sier Patrik Mehks, forretningsutvikler i Nimbus Stockholm.

Ekspansjon i Stockholm er en del av Nimbus strategi for å styrke sin viktigste markeder, Göteborg og Stockholm. Nimbus har i overkant av 70 prosent av markedet på vestkysten.

- Stockholm er mange ganger større enn markedet enn på vestkysten. For å lykkes i vår satsing, legger vi stor innsats i å bringe mest mulig av vår store båtkolleksjon ut til kundene der kundene befinner seg, sånn som Stockholms skjærgård. Nimbus-modellene er bygget og utviklet under tøffe nordiske forhold, og våre Paragon-båtar passer Stockholms-skjærgården som hånd i hanske, sier Ulf Särnman, administrerende direktør i Nimbus Stockholm.

Powered by Labrador CMS