NavyTech overtar for Navy
NavyTech overtar for Navy

NavyTech overtar for Navy

Etter en turbulent periode med konkurs i morselskapet,  har flere av de gamle ansatte i Navy-kjeden nå etablert nye NavyTech i de samme gamle lokalene på Høvik.

Publisert

-Etter mye usikkerhet I forbindelse med konkursen fikk vi på plass nye investorer i oktober I fjor. Nå er vi i gang igjen her på Blommenholm. Vi holder til i samme lokaler som tidligere men har byttet navn til NavyTech AS, sier daglig leder Thomas Wiken til Båtliv.

Mange kunder hadde henvendt seg til Viken, og var bekymret for at viktig kompetanse og service nå skulle forsvinne fra Oslofjordområdet i og med konkursen i morselskapet som lå bak Navy-kjeden.

-Vi har blitt kontaktet av mange båteiere som har vært bekymret for tilgang på folk med kompetanse og utstyr til å løse de vanskelige og krevende komplekse problemstillingene en båteier står overfor i dag, sier Wiken.

Dette skal ikke bare være en butikk for båtelektronikk, men også et kompetansesenter, i følge Thomas Wiken.

 

-Hos nye NavyTech skal kundene kunne komme å prøve et bredt utvalg av det nyeste innen båtelektronikk, samtidig som vi har eget verksted og service teknikere med kompetanse til å reparere utstyr som våre kunder allerede har om bord, sier Viken.

 

NavyTech tilbyr egen servicebrygge hvor båten ligger godt beskyttet og TV overvåket. De har maste kran for seilbåter og tilgang til stor truck som løfter selv de store båtene. I samme lokaler finnes det også butikk/rigg verksted og Blommenholm Motorverksted.

Powered by Labrador CMS