Minitest: Hengekøye

Perfekt overnatting i det fri

Åpen båt og overnattingstur? Den lille skepsisen om å sove i banan ble satt på prøve.

Publisert Sist oppdatert

I vår langtest av en Pioner 17 Multi sier det seg selv at det er begrenset med overnattingsmuligheter i båten, selv om det også faktisk er mulig med litt kreativitet på det store dekket. Men med to voksne og to barn på tur er overnatting på land langt mer praktisk.

Årets store hit er hengekøyer. Det var med stor utfordring vi litt for seint på sommeren begynte jakten på hengekøyer. Mange er utsolgt, men etter litt hengekøyejakt på Finn kom vi over en type hengekøye vi straks ser har mange praktiske løsninger. Det viser seg å være hengekøyer fra CampNord som er et helt nyoppstartet norsk merke, med base i Tønsberg.

– Vi ønsker å tilby hengekøyer i god kvalitet og med praktisk tilbehør som gjør turen til en suksess, selv for nybegynnere, forteller Ingrid Marie Log. Perfekt for oss. Vi er ferske i gamet, og kjøper straks fire varianter. Egentlig hadde Båtmagasinet i år tenkt å lage en hengekøyetest, men bare to av seks leverandører tok seg tid til å svare på forsommeren. Alle vil ha hengekøyer, og pågangen var trolig stor.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS