Nå kan du leie verdens dyreste yacht

Har du råd til å bruke 12 millioner i uka, kan du leie verdens dyreste privatyacht. Det er Chealsea-eier Roman Abramovich som nå ønsker nordmenn med mye feriepenger velkommen om bord i båten sin.

Publisert

Det er norske Aker Yachts AS som har fått verdens største yacht, M/Y Eclipse for utleie. De oppfordrer deg gjennom en annonse på FINN å ta med kunder, ansatte, familien eller vennene dine på en uforglemmelig tur! Vel og merke om du har råd, og i leieprisen inngår ikke Chealsea-eier Roman Abramovich private “rederlugar” på 500 kvadrat.

Leiepriser fra 2 mill. dollar pr. uke inkludert mannskap. Drivstoff, havneavgifter, men mat og drikke kommer i tillegg. Båten seiler i Caribbean vinteren 2012, men du bestemmer selv hvilken rute og havner du vil seile.

-Vi skreddersyr en opplevelse som topper alt annet du har opplevd, eller har vært med på, sier Stian Sandli I Aker Yachts.

Selv om båten er gigantisk, så leies hun ut til maks 30 personer. Et mannskap på 75 bidrar til å gjøre opplevelsen komplett.

Båten har 9 dekk og er delt inn i 11 luksuriøse leiligheter/suiter. Gjesteområdene utgjør totalt 6000 kvm. Den største leiligheten (rederlugaren) er på 500 kvm, og er dessverre ikke for utleie.

M/Y Eclipse er utstyrt med all tenkelig luksus som overgår enhvers fantasi. Hun har et unikt sikkerhets- og rakett-forsvarssystem, skuddsikre vinduer og skrog som holder pirater unna. M/Y Eclipse har også et anti-paparazzi skjold som hindrer ivrige fotografer å ta bilder av deg og ditt selskap.

For å få leie M/Y Eclipse, er en søknad påkrevet. Om du har dekning på konto står det ingenting om.

Powered by Labrador CMS