Monte Carlo 86 – Fransk italiener

Monte Carlo Yachts lanserer i høst sitt nye flaggskip, en 86-fots luksuscruiser bygget i Italia ved det franske Groupe Bénéteau- eide verftet i Monfalcone.

Publisert

Den nye «MCY 86» blir det nye flaggskipet fra det franskeide verftet i Italia. Båten forener avansert teknologi med moderne design og luksureriøs innredning. Verftet tilbyr også en stor grad av skreddersydd utførelse etter eierens ønsker og behov. «Det beste av italiensk og fransk båtdesign» er slagordet verftet går ut med. Dette understrekes med henvisning til de mange berømte leverandørene av tekstiler og utstyr til båten: Hermès, Armani, Frau og Pierre Frey.

Nuvolari og Lenard-design

Båten er tegnet av det kjente superyacht-designselskapet Nuolari og Lenard. De har tegnet en moderne båt, men samtidig med klassiske linjer og uten at det har ført til kompromisser og retro-smak eller irriterende aerodynamiske utvekster.

MCY 86 bygges i samsvar med byggherrens ønsker og krav. Dette gjelder også ved valg av båtens navigasjons- og kommunikasjonsutstyr. Eieren kan derfor med rette glede seg over en båt som i stor grad speiler hans smak og krav. Alle de tre dekkene kan innredes forskjellige, med tre, fire eller fem kabiner og ulik utførelse av hoveddekket og flybridgen.

Designerne hevder at 86-foteren har vesentlig mer brukbar plass både inn- og utvendig enn langt større superyachter.

 Den store og elegante eierkabinen er adskilt fra gjestekabinene og mannskapslugarene, noe som sikrer et trivelig opphold for alle om bord. 

Vil du vite mer om denne båten blir den å se under superyachtmessen i Cannes i juli. 

Powered by Labrador CMS