Monte Carlo 4: Innbydende fra Beneteau

Beneteau Monte Carlo 4 ble vist for føste gang under båtmessa i Cannes. Her er film og de første bildene!

Publisert

Monte Carlo-serien bygges i Italia ved det franske Groupe Bénéteau-eide verftet i Monfalcone. Beneteau vil med dette ta opp konkurransen med de etablerte engelske og italienske flybridgebåtene. Og nå satses det for fullt: Lanseringen av MC4 kommer kort tid etter at MC5 ble lansert og vist for første gang på Boot Düsseldorf i januar i år. MC4 har samme skrogdesign, men er 43 fot lang, mens og MC5 måler 48 fot.

Stor flybridge

MC4 leveres med Volvo Penta IPS 500, og fra førerplassen har man i tillegg til joysticken rikelig med instrumentering, blant annet to plottere fra Simrad. Fra førerplassen sitter du et par fot høyere enn resten av salongen, med god oversikt, men vil du ha virkelig god oversikt er det bare å gå opp til flybridgen. Her er det også alt du trenger til turen av instrumenter. Ved siden av føreren er en kombinert benk og solseng, mens det er en større sittegruppe med et stort bord akter på flybridgen. Flybridgen er også utstyrt med et enkelt pantry, med vask og elektriskgrill. 

Moderne

Blir det for kaldt på flybridgen er det bare å trekke ned i den lyse og moderne salongen. Her er en sofagruppe i lyse tekstiler og et stort bord som kan foldes ut til det dobbelte. Båten som ble premierevist på Cannes har gjennomgående fått lyst interiør. Salongen har store glassdører ut mot akterdekket som kan åpnes helt. Her er det lagt opp til god drenering som beskytter salongen som ligger på samme plan, om det skulle komme et skikkelig skyll. På babord side i salongen er et stort pantry, med et kjøleskap i pen størrelse, koketopper og en stekeovn. Og selvfølgelig med vask. Her er det også bra med skapplass, i moderne stil.

Se film (teksten fortsetter under filmen):

Lyst

Vi trekker enda et plan ned, og kommer til lugarene. Lugaren foran er vel gjestelugaren, men den er upåklagelig gjestfri. Her er det to koøyer på hver side og to ventiler i taket som slipper inn godt med lys. Dobbelkøya er i god størrelse og det er godt med skapplass. Badet er rett på utsiden. Hovedlugaren har derimot eget bad. Her er det også godt med lys, takket være to store vinduer på hver side, med benk for bøker og annet på babord side og sofabenk på styrbord side. Dobbelkøya er i god størrelse, med nattbord på begge sider.

Powered by Labrador CMS