Moden nykomling

Sandström S Cruiser 570 er en nybakt styrepultbåt med finurlig planløsning fra en båtbygger som har over 60 000 produserte båter bak seg.

Publisert

Sandström S Cruiser er basert på det siste skroget fra Sandström Innovation. Det er blitt en mellomting mellom en midt- og en sidestyrepultbåt. Styrepulten er her plassert litt mot styrbord side fra midten, hvilket betyr at adkomsten på babord side nesten er i full bredde, mens passasjen på styrbord side er betydelig smalere. Tanken er at både passasjerer og føreren skal kunne bevege seg på styrbord side uten at øvrige om bord må flytte på seg. Passasjen gjør det også enklere når man skal legge til kai og er alene i båten. Mellom styrepanelet og rekka på styrbord side er det også en hylle med plass til et moderne sjøkart eller lignende. Smart!

Sandström S Cruiser 570 er bygget i glassfiberarmert plast og har målene 5,70 m lengde og 2,25 m bredde. Båten veier ca. 650 kg uten motor, og modellen er beregnet for motorer fra 70 til 135 hester. S Cruiser 570 har CE-kategori C, og er altså godkjent for syv personer. Båten har 16 graders V-bunnvinkel akter. Den er tegnet av Inge Sandström, sønn av Rolf Sandström som har stått bak en mengde Uttern-modeller gjennom mange år.

God plass

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS