Månedens båt: Beneteau Barracuda

Beneteaus nye Barracuda vises for første gang i Düsseldorf. Bli med om bord og se deførste bildene av det billige alternativet til Targa, Minor og Paragon.

Publisert

En av årets spennende premierer under båtmessa i Düsseldorf er Beneteaus nye styrehusbåt, som trolig vil ta opp konkurransen med andre Targa-båter, som finske Targa, Paragon og Minor. Men det er på ett område denne båten skiller seg klart ut, sammenlignet med andre Targa-båter vi har sett. Franske Beneteau Barracuda har utenbordsmotor, mens alle de andre leveres med innenbords. Båten kan leveres både med dobbel- og enkelinstallasjon. Båten som vises på messa, som for øvrig ennå ikke har fått sin CE-godkjennelse, har enkelinstallasjon. Denne båten er ikke ferdig ennå, men produsenten har valgt å stille den ut for å vise hva som er i vente.

Da vi ser båten for første gang, er noe av det som overrasker oss mest prisen. Før skatter og avgifter koster grunnmodellen like i overkant av 400 000 kroner, uten motor riktignok. Denne prisen er uten flybridge og annet ekstrautstyr.

Satser på lav pris

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS