Mistet båtagentur på vei til messen

Fische Marine ble forbannet da de på vei til båtmessen fikk vite at de ikke lenger var forhandlere av de finske Silverbåtene. Da snudde de alle båtene å kjørte dem rett tilbake på lageret.

Publisert

Uten noen forhåndsinformasjon kom beskjeden om at Silver hadde gitt agenturet for sine båter til Brunswick og Marinepower. Krigen om akterspeilene skjerpes kraftig med denne avtalen.

-Dette var en sur melding å få midt i innspurten til messen. Det kom som lyn fra klar himmel, og vi var jo til og med på vei inn til messen i Sandvika med flere Silverbåter i slepet. Vi valgte da og ikke bruke tid på markedsføring av noe vi ikke skulle selge. Det ville vært et hån mot våre kunder, sier administrerende direktør i Fische, Trond Underhaug.

Fische har vært forhandler av Silverbåtene i ett år, og sier de gledet seg veldig til de nye utgavene nå skulle lanseres i Norge. I Sverige har Silver hatt forhandleravtaler med Marinepower som igjen eier Mercury. I Finland har de solgt gjennom uavhengige forhandlere, og i Norge har Fische med sine Evinrude og Bombardier produkter altså hatt agenturet.

I følge Underhaug ønsket nå Silver en kjedeforhandler for alle de Skandinaviske og de Baltiske landene.

Underhaug presiserer at det ikke har vært noen uoverenstemmelser i samarbeidet, og at Silver gjør dette kun av kommersielle årsaker. Underhaug skal i morgen møte produsenten av Silverbåtene i Oslo for å avslutte samarbeidet.

Foto øverst t.h:

Fische Marine fikk beskjed om at de ikke lenger var importører av Finske Silver. Her på vei til årets messe Båter i Sjøen, ogvi ser flere Silverbåter i konvoien.

Powered by Labrador CMS