Minner om fristen for ”Sjøen for Alle”

Det nærmer seg Sjøen for Alle, og NORBOAT minner nå om fristen for å melde seg på utstillinge som I år vil ha premiere på Telenor Arena på Fornebu.

Publisert

Fristen er i år satt til 1. desember. Arrangøren ber om forståelse for at dette er en helt ny arena, og at utstillerne tar høyde for dette når de melder seg på. er nytt, for dere og for oss. I prinsippet blir dette mer likt slik det var på gamle varemessen hvor det blir mulighet for de mindre utstillerne å slippe til i “handlegatene” som blir bygget rundt arenaen og i selve tribuneanlegget. Her vil det imidlertid bli begrensninger på grunn av at dybden i standen ikke er mer enn tre meter.  Det er også ny underleverandør av messetjenester i år. Compass Fairs leverer alt fra standoppbygging, standutstyr, inn- og utkjøring, lys, strøm, mv. De har egen link fra NORBOATS hjemmeside.

Som tidligere kan det byges egen brygge for den som ønsker det, men arrangøren presiserer også at det fortsatt blir mulig å leie seg plass på felles brygge i følge Erlend Prytz.  NORBOAT sjefen lover at de slår på stortromma når det gjelder markedsføring av den ”nye” Sjøen for Alle.

-Dette jobber vi med og det blir en solid kampanje. Budsjettet er omtrent likt som tidligere år, men vi vurderer i samarbeid med reklamebyrået alternative kanaler, sier Prytz.

Kontaktpersoner:

Merete Rustad: 93 63 71 50, [email protected]

Erik Brauner: 93 21 91 91, [email protected]

Erlend Prytz: 90 19 04 40, [email protected]

Powered by Labrador CMS