Messerabatt: 1 000 000 kr

Joda, tallet er helt riktig! Du får én million kroner i rabatt hvis du kjøper messas største fritidsbåt i løpet av helgen.

Publisert

HOVEDBILDE: Salongen i Johnson 70 Yacht minner mer om en sal enn om en båtsalong. Alle foto: Linn Krogh Hansen.

Båter i Sjøen, Bjørvika:

Den 70 fot lange M/Y "Nzuzu" er vakker, lukseriøs og sjelden. Den Taiwan-bygde skjønnheten er messas største fritidsbåt og inngår i Aker Yachts  eksklusive repertoir av lukseriøse og sjeldne bruktbåter som vises frem og selges på Båter i Sjøen.

Er du rask på labben kan du få båten for 5.9 millioner kroner, en million kroner under ordinær pris. Kjøper du denne er du ganske sikker på å få en båt av de ytterst sjeldne sett med norske øyne.

– Eieren har sagt at han slår av en million kroner til den som kjøper båten i løpat av messen, forteller båtmegler Stian Sandlie i Aker Yachts. Han minner samtidig om at en slik båt ikke er gratis i vedlikeholde.

– Vi snakker nok nærmere 300 000 i vedlikehold, sier Sandlie.

Nåværende eier kjøpte den i 2005 på Mallorca, og tok den til Norge i 2008. Alle avgifter er betalt, og båten har kun  hatt en tidligere eier siden den ble bygget på Taiwan av Johnson Yachts i 2000.

Med teak, plywood, og de fleste tenkelige finesser er båten en flytende lukusbolig med søyer til seks personer, fordelt på tre kabiner.

Farten er det heller ikke noe å utsette på, men to 1350 Caterpillar motorer fyker 70-foteren av gårde i inntil 32 knop.

Er du fortsatt i tvil om dette er den rette båten for deg?

Ta en titt på bildeserien under fra dagens omvisning.

Powered by Labrador CMS