Båtutstilling

Største nyhet på Boot

Luksuriøse Sunseeker 86 er største nylansering i Düsseldorf.

Publisert   Sist oppdatert

Düsseldorf

For ca 60 millioner kroner (6,9 millioner euro) i messepris kan du sikre deg største nyhet på Boot 2015.

Båten tårner seg høyt opp fra messegulvet, og det er en lang trapp over fra den gedigne badeplattformen til akterdekket.

Fra akterdekket går vi inn i en lekker salong med hvite sofaer på begge sider. Videre er spisestuen med gedigent teakbord med plass til åtte rundt. Tilsluttet byssa er en oval bar av den typen franskmenn gjerne spiser østers rundt. Det er også en u-sofa ved baren, og her kan gjestene skåle med hverandre mens de følger med på rormannens kjøring.

SE VIDEO: Sunseeker 101 Sport

Toppdekk

Båten kan også føres fra toppdekket (flybridgen) som ligger under en stor targabøyle. Her kan takluken åpnes eller lukkes etter værforholdene. Toppdekket byr også på U-sofa, bar, salong og stor solseng. Det må være lekkert å skue ut over blått hav fra det store teakdekket.

Sunseeker 86 er en studie i elegant luksus for det gode ferieliv. På nederste dekk finner vi fire romslige lugarer. Rederlugaren ligger midtskips og byr på sofa og stort skrivebord i tillegg til dobbeltseng og stort bad. Store vinduer i skroget sørger for god utsikt, og en stor flatskjerm er felt inn i veggen. Alle lugarene har egne bad.

Sunseeker 86 leveres med maskiner opp til 3850 hestekrefter, har et deplasement på 67 tonn, toppfart 30 knop og en rekkevidde på 1000 nautiske mil i ti knops fart, ifølge produsentens hjemmeside.

Denne båten hadde verdenspremiere i Cannes i september, men vises for første gang i Tyskland her på Boot.

Bli med om bord på 360 visning!