Møtte båtinteressert Kronprins

Båtlivs juniormedarbeider Vetle Børresen driver sitt eget båtblad Båtens Verden. Lørdag fikk han et unikt møte med Kronprinsen som besøkte båtmessa med hele familien.

Publisert

Vetle Børresen har aldri vært tapt bak en vogn, det vet vi som har ”jobbet” med han siden han var en ung mann på 12. Nå er han 16 og allerede et kjent ansikt i båtbransjen. For noen år siden startet han elevbedriften Båtens Verden sammen med tre kompiser. Bladet har vokst i takt med guttenes alder. Lørdag var Vetle ute på bryggene på Båter i Sjøen for å promovere bladet sitt. Plutselig står han ansikt til ansikt med Kronprinsen som var der med familien sin. Han telte lenge på knappene om han skulle tørre å gå bort å spørre om Kronprinsen kjente til bladet han laget. Tanker ble til handling og Vetle henvendte seg høflig til de kongelige.

-Jeg ble helt svett og ikke så lite nervøs når kronprinsen begynte å bla i bladet vi lager. Han ville gjerne ha det, men sa at han bare hadde kort og ingen kontanter på seg. Jeg ga han selvfølgelig bladet, men turte ikke å spørre om han ville bli abonnent, sier en lettere opprømt Vetle Børresen.

Vetle sa at han var oppriktig interessert i historien til bladet , og hørte gjerne på Vetle som forklarte hele fra starten av. 

Vi spurte om han stoppet opp på reportasjen som hette "Kongeskipet". En test av Royaler 42?

-Nei det skulle jeg kanskje gjort, håper han ikke ble fornærmet når vi brukte den tittelen, sier Vetle.

Powered by Labrador CMS