Messe for gode tider

Forhandlerne er i ferd med å gå tomme for enkelte populære båtmerker av typen skjærgårdsjeep og daycruiser.

Publisert

I kveld er det VIP-aften for utstillingen Sjøen for alle, som åpner for publikum i morgen. Og omsider er det medgang for en hardt prøvet bransje.

Flere forhandlere Båtliv har snakket med den siste måneden forteller om svært godt salg av daycruisere og skjærgårdsjeeper for tiden.

Les også: Boat is back

To gode og solrike sommere samt bortfall av hk-avgiften i fjor sommer trekkes frem som forklaringer på omslaget i båtinteressen. Nye motorer og båter med ny design er også viktig for salgsutviklingen, ifølge den finske båtbyggerveteranen Raimo Sonninen, som står bak Bella, Flipper og Aquador.

I morgen (onsdag) åpner Sjøen for alle for publikum, og utstillingen er flyttet tilbake til Norges Varemesse på Lillestrøm. Arrangørene lokker med aktiviteter for store og små. Blant båtnyhetene du får se på messen er Draco 22 RS og Marex 375.

Les også:Familievennlig messe

I Båtliv 3 som kommer i løssalg om et par uker kan du lese mer om båtsalget i 2015, og hvilke modeller som nå er i ferd med å bli utsolgt hos forhandlerne.

Vi gjør oppmerksom på at Norsk Maritimt Forlag AS, som utgir Båtliv, Seilas og SEILmagasinet, er mediepartner for Sjøen for Alle. Du får med gratis billett til Sjøen for alle om du kjøper Båtliv i løssalg  nå.