Glade båtfolk på tur

Båtpraten sitter løst når Båtliv har med lesere på tur i Düsseldorf.

Publisert

Store bildet: Båtliv-lesere på Azimuth-standen på Boot. (Jan Helge Grimseid, Atlanica nærmest til venstre).

Dusseldorf, Tyskland

En gruppe på nær 100 lesere, eksperter, forbindelser og medarbeidere i Norsk Maritimt Forlag, var helgen på tur til Boot-utstillingen i Düsseldorf, som er verdens største innendørs båtutstilling.

–    Veldig hyggelig tur, og kjempefin messe, oppsummerer Tom Sollie, som er Båtlivs ekspert på vedlikehold.

Sammen med Atlantica Båtforsikring la Norsk Maritimt Forlag i år opp et program for åpningshelgen på Boot. Kjernen i programmet var rundtur til utvalgte utstillere åpningsdagen lørdag.

Gruppe

Båtliv-gruppen ble tatt i mot med åpne armer, champagne og kanapeer hos en rekke utstillere. Runden startet med Princess, deretter var det besøk hos Beneteau, Marquis Yachts, Azimuth, Jeanneau, Hanse, Jeanneau og Windy.

–    Fordelen ved å gå med Båtliv-gruppen er at vi hilses velkommen om bord i de flotteste båtene. Og så er det veldig hyggelig, sier Mats Røssland, som var en av deltagerne på turen.

Flere av deltagerne på turen benyttet også anledning til å innhente tips og råd fra Båtlivs eksperter.

Spør Ekspertene her

Historisk bryggeri

Lørdag var hele selskapet på middag i Düsseldorfs altstadt (gamleby). På Zum Schiffchen har svineknoker (schweinehaxe) vært spesialitet siden restauranten åpnet allerede på 1600-tallet.

Les også: Messemiddag på historisk bryggeri

–    Mange av deltagerne på fjorårets lesertur ønsket å være med i år også. Derfor organiserte vi et program her i Düsseldorf, mens deltagerne reiste ned på egenhånd. Det viste seg å fungere utmerket, og dette er noe vi kommer til å satse videre på, sier opplagskonsulent Trygve Jæger i Norsk Maritimt Forlag, som var reiseleder på turen.

Messesjef Goetz-Ulf Jungmichel hilste Båtlivs lesere velkommen søndag formiddag. – Jeg setter pris på å få en så stor gruppe på besøk fra Norge, sa Jungmichel, som stolt kunne fortelle om en liten oppgang i antall utstillere fra i fjor.

Les også: Sniktitt på nyhetene

Powered by Labrador CMS