Fulltegnet lesertur

Båtlivs lesertur til Boot er fulltegnet. I alt reiser en gruppe på nær 70 personer til verdens største messe i morgen.

Publisert
Dim: 1000x991px <br /> Description: <br /> Notes:
Dim: 1000x991px <br /> Description: <br /> Notes:

Båtliv har de siste årene flyttet hele redaksjonen til Düsseldorf under åpningshelgen av verdens største innendørs båtmesse, Boot.

I år arrangerer Båtliv også lesertur.  – Vi blir nær 70 personer som reiser med Båtliv til Düsseldorf denne helgen, sier Trygve Jæger, som er reiseleder for leserturen, hvor Båtlivs abonnenter har fått rabatt.


Faglig

Deltagerne på leserturen får bli med på både faglig og sosialt program. På åpningsdagen lørdag er Båtliv-leserne invitert som spesielle gjester til flere ledende båtprodusenter, som Sealine, Princess, Azimut og franske Jeanneau og Beneteu.

Om kvelden blir det store langbord på brauerei Zum Schiffchen i Düsseldorfs sjarmerende gamleby. På Zum Schiffchen har de servert svinekjøtt, øl og snaps siden 1600-tallet, og Napoleon er blant mange gjester som gjennom årenes løp har stilt tørsten og sulten her.

–    Boot er en fascinerende messe der du finner det meste innen båtlivet. De aller fleste av årets nye motorbåter og seilbåter er på plass. I tillegg finner du egne haller for superyachter, vannsport, dykking, klær, utstyr og motorer og charteroperatører, sier administrerende direktør Ole Henrik  Nissen-Lie i Norsk Maritimt Forlag A/S, som utgir Båtliv.

Årets Motorbåt

Redaktør Frode Pedersen i Båtliv er norsk representant i juryen av Europas ledende båtblader som kårer Årets Motorbåt i Europa. Offentliggjøring av vinnerne finner sted lørdag kveld i Düsseldorf. Søndag får deltagerne på Båtlivs lesertur en oppdatering av Frode Pedersen om Europas mest spennende båtnyheter.

– Jeg synes det er veldig trivelig at så mange lesere blir med oss til Boot for å bli oppdaterte på siste nytt innen båtlivet. Og jeg setter pris på at vi kan gi dette tilbudet til våre abonnenter, sier Pedersen.

Powered by Labrador CMS