Båtliv satser på Boot

For å gi våre lesere og kunder en best mulig service, flytter vi like godt hele staben til Düsseldorf fredag. Følg oss på nett!

Publisert
Dim: 1000x991px Description: Notes:
Dim: 1000x991px Description: Notes:

Lørdag åpner verdens største innendørs båtmesse dørene. Båtliv er på plass fra fredag ettermiddag med hele redaksjonen og inviterte gjester.

–Vi gleder oss til å se årets båtnyheter og rapportere om nyhetene vår våre lesere, sier daglig leder i Norsk Maritimt Forlag Ole Henrik Nissen-Lie. I fjor fulgte 108.000 lesere (unike brukere) Båtlivs nyhetsdekning fra Boot.

 

Messen regnes som verdens største innendørs båt- og utstyrsutstilling. Foruten motorbåter og seilbåter er det egne haller for superyachter, charter/utleie, for dykking og vannsport. Sportsfiske står sterkt i Europa, og det er  en egen hall for fiskeutstyr og en annen for fritidsklær. Totalt teller utstillingen 17 store haller.

Les også: Våte drømmer på utstilling

Video

– Mange av de sakene vi legger ut på Båtlivs nettsider, kommer også til å bli publisert på VG-nett. Vi satser denne gang på videoinnslag, i tillegg til vanlige reportasjer og bildegallerier fra messen, forteller redaktør Frode Pedersen i Båtliv.  

Båtliv reiser til Boot sammen med kolleger fra Seilas og SEILmagasinet. Redaksjonene vil bringe nyheter om båter og utstyr fra alle hallene.  

Redaktør Frode Pedersen i Båtliv er norsk representant i juryen av Europas ledende båtblader som kårer Årets Motorbåt i Europa. Offentliggjøring av vinnerne finner sted lørdag kveld i Düsseldorf.

–      Fire norske båter er nominert til Årets Motorbåt i Europa. Dette er imponerende i en tid som er krevende for norsk båtbransjen, men produsenter som Windy og Goldfish står sterkt i Europa. Det blir spennende å se om noen vinner sin klasse, sier Nissen–Lie.

Les også: Fire norske nominerte

Følg Düsseldorf-messen de nærmeste dagene og ukene på batliv.no

Powered by Labrador CMS