Askeladden med utenbords

Askeladden P77 blir nå lansert med utenbordsmotor.

Publisert

Askeladden satser nå mer på utenbordsmotorer, og Askeladden P77 blir nå lansert med motor på hekken. Fra før av finnes denne med innenbordsmotor og aksling. P-serien er Askeladdens pilothouse-modeller, det vil si båter med styrhus. Båtene egner seg godt for sportsfiske og helgeturer samt transport, og fungerer ofte som helårsbåter i isfrie farvann.

Den nye P77 har et stort akterdekk, og samme pilothouse (styrhus) og akterkabin som P66. Nyheten kan utstyres med 150 hk eller 200 hk utenbordsmotor fra Suzuki. Med såkalt nordisk komfortpakke ilgger prisen på 701.040 kroner.

Båtliv har testet Askeladden P77 Weekend med innenbordsmotor. Testrapportene ble publisert i Båtliv 4 i 2013. Fullt betalende abonnenter har tilgang til testene uten ekstra kostnader i App Store og Google Play samt i vårt PDF-arkiv på batliv.no.

Les Båtlivs test av Askeladden P77 her

–    P77 er kort og godt en super båt for hobbyfiskere, dykkere og andre som trenger en rask, ikke så alt for dyr, noenlunde komfortabel, kompakt og stødig helsårsbåt, skrev vår journalist Jan Hanchen Michelsen etter en prøvetur våren 2013.

Les også: Snerten helplaner med strak aksling

Powered by Labrador CMS