Båtmesse med sydenstemning

«Båt og bryggeliv» i Sandefjord er i full gang. Redaksjonen har tatt en runde blant båtene og bryggene lørdag. Se sommerstemningen i vår billedspesial.

Publisert

Gjestehavnen, Sandefjord:

Sommeren har inntatt Sandefjord, og den største «Båt og bryggeliv»-messen noen sinne er i full gang. For første gang er også seilbåtene på plass med egen avdeling.

Sandefjord-messen er gratis, noe som ga utslag i et heller folketomt bysentrum lørdag ettermiddag. Det er tydelig at det er ved havna det skjer denne helgen. Uterestaurantene er fulle av folk, og åå enkelte uteserveringer er det til og med dukket opp palmer. Om ikke så store, er de hvertfall av det ekte slaget.

Også på bryggene yrer av folk i alle aldrere. Noen er her kun for å titte, mens andre har mer konkrete planer. Blant dem som sonderer terrenget er Jarle Karlsrud og datteren Tuva.

– Vi solgte vår forrige seilbåt nylig, og er på jakt etter en ny. Men det blir nok bare med tittingen her foreløpig, forteller Jarle, som for noe år siden leverte flere artikler til Seilas og daværende Praktisk Båtliv. 

Powered by Labrador CMS