Tønsberg Boatshow åpner fredag

TØNSBERG BOATSHOW: I 2015 var det 30.000 besøkende.

Gjentar fjorårets suksess i Tønsberg

Fredag er det duket for Tønsberg Boatshow, og også i år loves det god underholdning de tre messedagene.

Publisert Sist oppdatert

Mens noen messer har lange tradisjoner er Tønsberg Boatshow ganske så ferskt, med første messe i fjor. Men fjorårets messe ble en stor suksess. Primus motor Frode Sundsal for båtmessen håpet da på 15.000 besøkende, men det gikk over all forventing. Dette er en messe som er gratis for besøkende, men Sundsdal antar at det var om lag 30.000 besøkende.

– Vi forventer vel også i år om lag 15.000 besøkende i år, så får vi til slutt se hva det ender opp med, sier Sundsdal.

I fjor var Tønsberg Boatshow heldig med været. Riktig så heldig er ikke arrangøren i år - men showet loves å bli bra, og man kan jo kle seg etter forholdene.

Alle messedagene blir det underholdning med raske båter og spektakulær jetski-kjøring. Sundsdal har fått Florjancics-brødrene Rok og Nak til Tønsberg, og de skal vise sine ferdigheter. I tillegg skal Carl Jacob Johansen kjøre flyboard og nærmest legge Tønsberg under seg med vannjet under føttene. I tillegg står Norges første Boatwalk på programmet for lørdagen.

VIDEO: Florjancics-brødrene Rok og Nak kommer til Tønsberg Boatshow.

Det var også planlagt at Alexx Alexxander skulle opptre, etter fjorårets spektakulære åpning. Planen var å overgå fjorårets, men det holdt på å gå galt, og dette showet ble derfor avlyst.

– Men Alexx Alexxander kommer igjen neste år, sier Sundsdal.

Foruten show blir det også båtmesse, med 53 utstillere og om lag hundre båter.

VIDEO: Carl Jacob Johansen på flyboard under fjorårets messe.