Messe med mange nyheter
Messe med mange nyheter

Messe med mange nyheter

Nordens største flytende båtmesse åpner 2. september på Kadettangen.

Publisert

Pressemelding;

Ingen andre steder kan publikum få se og oppleve et så stort utvalg av båter og utstyr på ett sted.  Nærmere 450 båter hvorav ca. 70 nyheter og flere verdenspremierer blir vist på messen.  På land finner man 60 utstillere som tilbyr alt fra elektronikk, utstyr, motorer, klær og informasjon.  Messen er med andre ord Nordens største båtbutikk.  Båter i sjøen varer frem til søndag 5. september.

 

Blant nyhetene som blir presentert på messen er: Ardea 34 Sundeck, Askeladden C 62 Cruiser, Bavaria 38 Sport HT, Bavaria 40 Cruiser, Beneteau Flyer 750 Cabrio, Fairline Squadron 55, Hallberg-Rassy 372, Hanse 375, Jeanneau Sun Odyssey 409,Nauticat 441.

 

– Vi gleder oss alltid til denne båtmessen.  Båtene er i sitt rette element og Kadettangen gir en flott ramme for messen, sier messesjef Merete Rustad.  Messen er litt større enn i fjor, og det er ca 450 båter hvorav over 90 er seilbåter.  Vi synes det er utrolig hyggelig at mange verft, både norske og utenlandske, legger sine premierer til Båter i sjøen.  Publikum vil finne båter i alle størrelser, fra 6 fot og opp til nærmere 65 fot.  Dermed kan man både drømme seg bort og finne båten som er tilpasset sin egen lommebok og behov, fortsetter Rustad.

 

Aktiviteter

I år har vi utvidet aktivitetstilbudet for å gjøre det enda mer attraktivt for hele familien å besøke messen.  Kaptein Rødskjegg og hans menn kommer for å underholder de små; de kan også prøve ELIAS båter eller fiske krabber.  Det er stand-up-paddle  for de som ikke er redde for å bli våte. Vår populære kokk lager spennende mat i fjæra.  Og et helt nytt samarbeid med Smart Club skal sikre god mat til en rimelig pris for de besøkende.   Vi minner også om gratis shuttle buss til og fra Solvik Båthavn da parkeringskapasiteten på Kadettangen ikke er tilstrekkelig, avslutter Rustad.

 

Båter i sjøen setter også i år sikkerhet i fokus, og i løpet av messen kan man ta båtførerprøven, både kurs og privatisteksamen, VHF-kurs og eksamen, lære livredning samt vedlikehold og riktig bruk av redningsvest. Arrangøren venter 15.000 besøkende i messeperioden.

 

Båter i sjøen 2010 arrangeres 2.-5. september av NORBOAT AS på Kadettangen, Sandvika/Bærum. Åpningstider: Torsdag & fredag kl. 12-20 – Lørdag & søndag kl. 11-18.

Powered by Labrador CMS