Messas største båt

Nord West 430 Sport Top er den største og dyreste båten på årets ”Sjøen for alle”. Et smykke av en svenske som garantert er blant de best besøkte både med og uten penger.

Publisert

Skal vi summere opp nye Nord West 430 Sport Top med få ord må det bli at dette er en av de mest velbygd kvalitetsbåtene som i dag kommer fra et Skandinavisk verft. NordWest var en gang norskeid, men ble kjøpt av Benny Martinsson på Orust nord for Gøteborg i 1989.  De bygger kun store båter, og i dag måler utvalget fra 37 til 56 fot. Årets nyhet fikk norgespremeiere på ”Sjøen for alle” på Lillestrøm. Den er allerede nominert til ”Messas båt” i klassen over 25-fot. Og i følge Nord West eier Benny Martinsson har han allerede 10 bestillinger inne på den nye 43-foteren.

430 Sport Top føyer seg pent inn i rekken av båter som oser av muskler og mye båtbyggerkompetanse. Designer og produsent Benny Martinsson sparer ikke på noe når han bygger båter. Han er kanskje en av bransjens mest kompromissløse båtbyggere, og henter ikke kundene i massemarkedet. Windy er nok det eneste av norskproduserte båter som kan sammenlignes direkte med denne Orust-bygde kvalitetsbåten.

Nord West 430 Sport Top er en tradisjonell, åpen sport cruiser. Med sjenerøs plass inne og ute. Det er lagt vekt på høy bokomfort. Nord West 430 Sport Top har stort elektrisk soltak i dobbelt stoff.
 Forpiggen er romslig og komfortabel med flere klesskap. Det er lett å komme til toalett og dusj med inngang fra både forpiggen og salongen.

Den utstilte båten er en utgave med tre doble sovelugarer, og et bad med integrert dusjrom. Den levers også i to andre utgaver. Blant annet med to store dobbellugarer, men da med eget bad til begge lugarene.

Salongen har tradisjonell U-sofa og et elektrisk høydejusterbart bord som gir en ekstra seng hvis nødvendig. Byssa har god plass, med skap både opp og nede. Kombiovnen har både mikro/ovn /grill, og det er et  130 liters kjøleskap med fryser. Kokedelen kan du få som både elektrisk- eller gassovn.Cockpit og badeplattformen er integrert i to plan. Dette gir rikelig med rom for hyggelig samvær og aktiviteter. Wetbaren er på plass med kjøleskap, ismaskin og grill. Bordet ved akter sofaen er elektrisk, og kan senkes for å skape ekstra soveplasser eller plass for avslapping og soling.

En stor og solid badeplattform med mye oppbevaringsplass, gjør også dette til en skikkelig sjøhytte og badebåt.


Nord West 430 Sport og Sport Top er meget godt utstyrt fra begynnelsen med alle nødvendigheter som baugpropell, varme, septiksystem og en komplett batteripakke med lader, inverter, lynavleder og isolert sikringsskap. Båten kommer også med automatisk drevtrim og elektrisk korrosjonsbeskyttelse. Det er LED-lys i hele båten. 
Motorrommet er lett tilgjengelig med elektrisk åpning av motorromsluken, og det er gitt plass til et strømaggregat i motorrommet.


NW430 er tilgjengelig med drev eller IPS, og det er mulighet for flere joystikkløsninger.Spesifikasjoner

Lengde: 13,5 m / 44 FT

Bredde: 3,9 m / 13 FT

Kabiner: 2-3

Soveplasser: 4-8

WC: 1-2

Motorer: 2 x VP D6 (370-435 hk), IPS eller kjøre med eller uten joystick

Design: Benny Martinsson

Pris: Cirka 5,5 millioner

Flere båt-og utstyrsnyheter finner du på www.batguiden.no - landets største båtmasse på internett.

Powered by Labrador CMS