Messas råeste båt

Med tre motorer, hver av dem på 300 hestekrefter på hekken, er Nor-Tech 340 Sport utvilsomt messas råeste båt. Se bildespesial av båten.

Publisert

Sjøen for alle:

Nor-Tech 340 Sport stilles ut på Sjøen for alle, og med første øyekast kan båten se ut som den samme 39-foteren som er stilt ut tidligere på messa. Nor-Tech 340 Sport kan leveres både med innenbords- og utenbordsmotorer. Velger du innenbords duesek kan den leveres med opptil 370 hestekrefter. Velger du derimot bensin kan den leveres med opptil 1400 hestekrefter. Båten på messa har til sammen 900 hestekrefter, med sine tre utenbordsmotorer fra Mercury, og det opplyses at topphastigheten da er 71 knop. Det tilsvarer i overkant av 130 kilometer i timen.

Båten har en åpen løsning, som gir god mulighet til å bevege seg om bord, med høyt fribord. Nor-Tech 340 Sport har sitteplasser for opptil 12 personer. Og vil man overnatte, er det et lite bad med toalett og soveplass for to under konsollen.

Den utstilte modellen har en prislapp på 3 079 600 kroner, men klarer du deg uten masse ekstrautstyr og den minste motoriseringen kan prisen presses ned til 1,9 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS