Mer virtuell båtkjøring

Er du blant dem som koser deg med Ship Simulator 2006 kan du glede deg  til både en ekspansjonspakke og en ny båtsimulator.

Publisert

Ekspansjonspakke for Ship Simulator 2006 blir med seks nye skip. På nettstedet gamer.no spekuleres det også på at det blir flere oppdrag, noe som produsenten Lighthouse ikke går i detalj om. Ekspansjonspakka kan ventes i butikken i februar, men for de som ikke klarer å vente blir det også en lansering som kan lastes ned fra nettet mot betaling i desember. Ifølge gamer.no er VSstep, som også har vært med i produksjonen av simulatoren, fullt i gang med et nytt simulatorspill for båtentusiaster. I det nye spillet, som fantasifullt nok blir hetende Ship Simulator 2007 blir det blant annet muligheter for å reise på åpent hav, mellom to havner, med simulering av utfordrende værforhold. Det ventes også mer avanserte oppdrag enn Ship Simulator 2006.

Båtliv skrev tidligere om Ship Simualtor 2006, hvor du kan se bilder og filmklipp fra spillet, i tillegg til en link for nedlastning av demoversjon.

Se bildespesial av båtene som i dag kan kjøres på Ship Simulator 2006

Powered by Labrador CMS