OceanMaster 605 sport

NY SKJERGÅRDSJEEP: OceanMaster 605 Sport.
NY SKJERGÅRDSJEEP: OceanMaster 605 Sport.

Mer sportslig etter 11 år med suksess

Skjærgårdsjeepen OceanMaster 605 har vært en salgsvinner for produsenten, og nå lanseres den mer sportslig.

Publisert Sist oppdatert

OceanMaster 605 Sport blir en etterfølger av en av Norges mest solgte skjærgårdsjeeper, OceanMaster 605. Da denne skjærgårdsjeepen ble lansert for 11 år siden var det med mange fine løsninger og god plassutnyttelse. Med OceanMaster 605 Sport er produsenten sikre på at den nye båten i mer sportslig utgave vil gjenoppta denne suksessen.

– Den får mange rommelige og gode stuerom, dedikerte fenderholdere, bord i baug og hele to solsenger til familien både i baugen og akter, skriver salgskonsulent Andreas Haneborg hos Fritid Senteret AS i en pressemelding.

– Kjøremessig er OceanMaster 605 S mer sportslig enn sin forgjenger. Den har fått et smalere og skarpere skrog gir større fart og mer økonomisk drift, fortsetter Haneborg. Han forteller også at den nye båten er laget med et godt allround-skrog som skal by på lav planingsterskel og solide sjøegenskaper.

Båten vil lanseres første kvartal 2017, og produsenten opplyser at startprisen blir cirka 300 000 med en Honda som yter 100 hestekrefter på hekken.

NY SKJERGÅRDSJEEP: OceanMaster 605 Sport.
NY SKJERGÅRDSJEEP: OceanMaster 605 Sport.
Powered by Labrador CMS