ANNONSØRINNHOLD FRA WATSKI

Watski lanserer VIP-shopping!

For tredje året på rad kjører Watski en stor Black Friday kampanje. Nytt av året er at watski.no for første gang holder VIP-shopping, der du kan få tilgang til den store prisfesten + 10 hemmelige supertilbud dagen før alle andre kunder!

Publisert Sist oppdatert
TIPS: Undersøk allerede nå hva venner og familie ønsker seg til jul. Benytt Black Friday til å handle årets julegaver til rabatterte priser!

Black Friday er opprinnelig et amerikansk fenomen. De siste årene har denne store shopping dagen slått igjennom som Norges store kjøpefest.

Mange er på utkikk etter ny TV, telefon eller nye innslag i garderoben, men nå har også marinebutikker hoppet på trenden.

Stort utvalg

Watski er en av de ledende nettbutikkene innen båtutstyr i Norden. Fem dager i uken sendes bestillinger til Norge fra Watski’s hovedkontor og lager i Malmø.

Watski har et bredt sortiment som består av sterke varemerker. I sortimentet finner du tusentalls produkter for en aktiv fritid med hav, sjø og strand i fokus – mer enn 12 000 av disse blir lagt ut med ekstra gode priser i forbindelse med Black Friday.

Watski har også et bredt sortiment med sikkerhetsprodukter – benytt deg av et Black Friday-tilbud til å gi en du er glad i en viktig oppgradering om bord – til en god pris!

Verdt å huske på

Mange butikker setter opp prisen i forkant av Black Friday, for å gi inntrykk av at tilbudet er bedre enn det er. Det gjør ikke Watski. Sjekk utvalget i forkant, merk deg hva du har lyst til å handle og noter prisen. Da ser du tydelig hvor godt Black Friday-tilbudet er.

Husk også at de beste tilbudene fort blir utsolgt. Vær tidlig ute, så får du tak i det du ønsker deg.

Watski lanserer VIP-shopping

Vil du ha tilgang til de gode prisene før alle andre? Nytt av året er at Watski.no for første gang holder VIP-shopping. Watski gir sine VIP-kunder tilgang til den store prisfesten + 10 hemmelige supertilbud dagen før alle andre kunder! Vil du bli VIP-kunde?

Meld deg på VIP-salget her.

Det ordinære Black Friday salget starter 29. november fra midnatt. Vær klar til å gjøre et kupp på mer enn 12 000 artikler!

 

 

970x250